Arkadaşlar, söylendiğine göre bu 't-shirt'ler birinci kalite. Hatta onun da üstünde 'lüx' olarak geçiyor. Üzerindeki baskı nefes alması ve yıllarca yıkanıp solmaması bir kenara, kumaşın kendisi de iyimiş. Dolayısıyla sizin bedenizin kalıbı neyse ona uyacaktır.
Ben tekstil piyasasının içindeyim. Çok gördüm 'medium'ların etiketini değiştirip 'large' diye sattıklarını. Hatta bizim şirketi kötülemek gibi olmasın. Bazen müşteriyi memnun etmek için patron bizzat makası eline alıp etiketi masamın üzerinde kestiğine bile şahit oldum. Etiket olmayınca buna 'large' deyip gönderiyorlar. Gerçi o bir gecelikti...

Sonuç itibariyle biz elimizden geleni yaptık. Elimizdeki en yüksek kaliteli resimleri kullandık. Aslında kızarmış ay yerine benim önceki sayfada tasarladığım B/W ay fotoğrafı çok çok yüksek kalitede. Bunu mutlaka önümüzdeki partide 3 tasarım içinde değerlendirmeliyiz. Üstelik siyah t-shirt üzerine güzel yakışacağını düşünmekteyim çünkü ben şöyle düşünüyorum:
"Siyah ve beyaz birbiri içindir ve sadece zıt olarak nitelendirilmemelidir. Bu iki renk birbirini açığa çıkaran harika renklerdir. Beyaz siyaha karıştığında harika gri tonlar elde edilebilir. Ayrıca bazı yaratıkları dünyayı bu tonlar ile görmektedir!"
Veee bu arada ben Beşiktaşlıyım, holey bu sene şampiyon olduk...

Sevgiler, saygılar...
http://www.teleskop.us10" Cassegrain (yapım aşamasında)
8" Newton (bitmek üzere)
6" Dobsonian (ATY 2009 hatırası)
6" Maksutov (ikinci göz ağrım)
ve çeşitli dürbün, alet edevat işte...:)